Protest in SIBIU pentru legea amnistiei si a gratierii !



Probabil dupa cum stiti aceasta lege se aplica doar pentru o anumita parte din oameni si mai precis clientelei politice precum Elena Udrea sau Gabriel Oprea si nu in ultimul rand lui Liviu Dragnea care spera sa iasa premier. Tocmai acesta lege in forma in care era pana acuma cateva zile ii interzicea lui Dragnea sa fie premier.Dar cu ce pret. De ce trebuie sa ne intoarce inapoi in comunism cel putin odata pe an.De ce se fura ? De ce ? Unde ii Romania aia democrata care respecta legiile in vigoare si nu le modifica dupa interesul unora,lientela selecta. Ma opresc aici,deoarece acesta vreau sa fie un blog happy,cu evenimente pozitive .


Imagini inregistrate de mine in ceea ce priveste protestul impotriva legea amnistiei si gratierii le gasiti mai jos.

Imaginii cumulative de la protestul din Sibiu - 01.02.2017


Sirul de protestatarii !

Share on Google Plus

About Danut ILIE

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment
'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();