Tastatura Gaming Marvo Scorpion K632



Salutare internet! Intr-o lume dominata din ce in ce mai mult de jocuri,si un nivel de detaliu al jocurilor din ce in ce mai ridicat,industria de accesori de gaming este in continua dezvoltare.Dupa ce acum cateva luni am achizitionat un mouse de gaming pentru laptopul meu,am simtit nevoia si de o tastatura care sa satisfaca nevoia de jocuri,dar mai ales de RGB. 

Asadar am achizitionat tastatura de gaming de buget (pentru ca ma joc ocazional) mai ales pentru functia de RGB, dar si pentru un scris mai comod pe tastatura.Chiar acest articol este scris de pe tastatura de gaming Marvo Scorpion K632.

Este o tastatura de buget dar care isi face treaba mai mult ca ok.Nu am probleme cu ea,poate singurul discomfort este faptul ca are doar 3 moduri de iluminare RGB,si ca nu iti poti seta tu cele 3 culori pe care le vrei dar are o functie,doar o functie precum impulsuri de luminii RGB. Mai multe detalii se gasesc in videoclipul urmator realizat de mine si postat pe canalul de youtube. Hai cu follow pe canal! Multumesc!

Share on Google Plus

About Danut ILIE

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment
'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();