Promenada Mall - Sibiu



Salut vizitatorule,

   Pe 14.11.2019 a avut loc inaugurarea unui nou centru comercial in Sibiu,primul in Sibiu daca excludem pe cel din Selimbar care se afla imediat la iesirea din oras.
   Este un mall structurat pe mai multe nivele si care contine cam tot ce ai nevoie ,electronice ,electrocasnice,mancare,haine,cafenele si chiar si un supermarket(Kaufland).
   Mall-ul arata bine chiar daca la momentul inaugurari si cateva zile mai tarziu este foarte aglomerat,pentru ca nou si pentru ca week-end si deschiderea targului de craciun din Sibiu.

  O problema este faptul ca acest mall nu are inca autorizatie in caz de incendiu,si chiar la deschiderea acestuia a primit amenda de catre cei de la ISU.

Mai multe imaginii le veti gasi mai jos . Vizionare placuta!


PARTEA II

 

GALERIE FOTO:






























Share on Google Plus

About Danut ILIE

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment
'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();